Gradi se sjeverna tribina stadiona “Aćif efendija”

’’Pored ovih radova na stadionu radićemo i pomoćne terene u Šutenovcu. Tu je predviđen još jedan teren sa vještačkom travom i završetak svlačionice. Sve će to biti osvijetljeno reflektorima koji će biti potavljeni na šest stubova. Što se tiče utakmice, mi smo zadovoljni, posebno zalagenjm, publikom iznad svega i čitavom atmosferom koju su prenijeli svi mediji.

Senku na prošlonedeljni susret bacio je sudija koji je produžetak od četiri minuta produžio za više od dva minuta što je moglo da bude presudno u rezultatu. Mi ćemo tražiti izuzeće ovog sudije jer nije prvi put da nam ovako sudi. Istu situaciju smo imali i sa Hajdukom iz Kule i sigurno ćemo tražiti izuzeće ovog sudije’’ rekao je za Regionalnu televiziju potpredsjednik FK Novi Pazar Tarik Imamović.

Izgradnja sjeverne tribine je i zvanično počela kaže za Regionalnu televizju predstavnik firme Ikan company Sanel Zejnelović.

’’Tribina će imati oko dvije hljade sedećih mjesta. Biće aktuelna i izgradnja ’’saobraćajnice’’ na sjevernoj strani iza tribne koja već sada postaje vrlo aktuelna. Mi smo otvorili i pogon za izradu tribina, odnosno talpi koje će se montirati.

Ova tribina će biti malo drugačije konstruisana, tako da će se montirati talpe, gdje je već naš pogon za prefabrikovanje betona počeo da radi i na izgradnji tih tribina. Nadamo se da ćemo na meču sa Crvenom zvezdom imati spremnu, potpuno novu sjevernu tribinu’’ naglasio je Zejnelović.

Po završetku radova Gradski stadion u Novom Pazaru zasgurno će biti jedan od najlepših i najatraktivnijih u Srbiji.

Izvor: Sandzak-x.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.