Humanitarna akcija se nastavlja: Hladnom vodom se polili Nead Neki i Rešat Ferati

Nead Neki rodom iz  Skorobište, inače naš poznati muzičar i humanista, polio se hladnom vodom, donirao 10 eura i tako podržao humanitarnu akciju.

On je izazvao svoje kolege Migdata Hamzu iz Grnčara i pjevača Vahida Vahu.

I poznati hemičar, Rešat Ferati iz Nebregošta koji se nalazi u Švicarsku, podržao je našu akciju. On je pozvao sve Bošnjake da se priključe i doniraju u humanitarne svrhe, naglasivši da se ne moraju polivati hladnom vodom

Gospodin Ferati je donirao 20 eura.

Obrazloženje i datalji oko humanitane akcije polivanja hladnom vodom.

Kao što smo na početku akcije naglasili, polivanje hladnom vodom u našoj zajednici ima za cilj  prikupljanje novčanih sredstava koja će biti dodjeljenja nekim siromašnim porodicama, samohranim majkama ili socijalnim slučajevima u Župi, Podgori i Prizrenu. 

Ova humanitarna akcija će trajati do 4. septembra, 2014. godine. Svi učesnici koji su donirali i učestvovali u ovu akciju,  zajedno će odlučiti kome će se novac dodjeliti. Od večeras ispod svakog teksta kojeg budemo objavili a vezan je za našu akciju, bit će objavljena isključivo imena učesnika koji su novac uplatili, ne imena osoba koje su nominovane, učestvovale u humanitarnu akciju a obećanu sumu novca nisu dostavili.
 
Prilikom dostave novca svako će dobiti orginalni i ovjereni račun koji će biti dokaz o uplati i učesniku će korisiti da ga pokaže prilikom odlučivanja o dodjeli sredstava. 

Spisak osoba koje su uplatile novac:

1. Dr Arhim Ajazi  20 eura 
2. Anel ef. Avdija 20 eura
3. Merdžan Osmani 20 eura
4. Asmed Sezairi 20 eura
5. Raif Ademi 20 Shfr
6. Isak Meta 20 eura
7. Nesim Kalajdžini 20 eura
8. Nead Neki 10 eura
9. Rešat Ferati 20 eura

VIDEO: NEAD NEKI

VIDEO: REŠAT FERATI

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana