Ibrahim se bori za život: Nepoznati muškarac ga pogodio sa dva metka i nastavio udarati dok je ležao na podu

Ibrahima je fizički napao nepoznati muškarac, a zatim u njega ispalio dva hica iz pištolja, pri čemu ga je jedan pogodio u stomak a drugi u grudin koš. I takvog ranjenog je počeo da ga udara dok je ovaj nepomično ležao na zemlji.

U pucnjavi koja se dogodila sinoć oko ponoći u klubu “BBCC” (Beat Bar Cafe Club) smještenom u Domu kulture u Lukavcu, teško je ranjen Ibrahim Imamović (29) iz ovog grada.

“Ibrahima je fizički napao nepoznati muškarac, a zatim u njega ispalio dva hica iz pištolja, pri čemu ga je jedan pogodio u stomak a drugi u grudin koš. I takvog ranjenog je počeo da ga udara dok je ovaj nepomično ležao na zemlji”, kazali su u Kantonalnom tužilaštvu.

Ranjeni Ibrahim je trenutno smješten na UKC-u Tuzla na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju i životno je ugrožen, te diše uz pomoć respiratora.

Napadač je nakon pokušaja bijega, pronađen i uhapšen. Identitet osobe koja je pucala za sada će zasad ostati u tajnosti zbog istražnih radnji. Uviđaj su obavili službenici PU Lukavac koji poduzimaju mjere i radnje na dokumentovanju ovog događaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.