IDE NA FARMU: Ekrem prevario Velikog brata!

Jevrić trebalo da uđe u šou na B92, ali ga je u Njujorku posjetio Željko Mitrović i potpisali su ugovor za Pink.

Ljepše mu da bude fensi seljak!

Ekrem Jevrić ispalio je producente „Velikog brata“ i neće se pojaviti u šouu koji 13. marta počinje na B92. On je na nagovor Željka Mitrovića odlučio da se opet pojavi na „Farmi“, koja uskoro startuje na srbijanskom Pinku. Gospoda je trebalo za 2.000 evra nedjeljno da bude u kući na Košutnjaku, ali razgovor s vlasnikom „ružičaste televizije“ u Njujorku gradu podstakao ga je da promijeni mišljenje i potpiše ugovor za rijaliti u kojem se rodila njegova ljubav s Vendijem.

Mitrović je na proputovanju od Los Anđelesa preko Njujorka do Londona, Roterdama i Stokholma svratio u dom vlasnika hita „Kuća-pos’o, pos’o-kuća“ kako bi osigurao njegovo učešće na seoskom imanju u Lisoviću. Rijaliti neće mijenjati koncepciju, ali hoće ime i emitovaće se pod nazivom „Naša farma“.

Osim Ekrema, kako saznajemo, tamo će se pojaviti i reper Cvija. Očekuje se učešće Stanije Dobrojević, Alekse Markovića Akija, mlade zvezde „Granda“, i Seksi Sandre. Međutim, to nije ni približna lista takmičara, jer se očekuje ulazak čak 22 vipovca, a većina imena se još drži u tajnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.