ILDA ŠAULIĆ ISPRIČALA NEOBIČNU PRIČU O SVOM VJENČANJU: Nisam ni znala da ću se tog dana udati

Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković nedavno su obilježili treću godišnjicu braka, a pjevačica je sada otkrila kako je izgledalo njihovo vjenčanje.

– Te večeri ja jedina nisam znala da ću se udati – zagolicala je maštu gošćama “Magazina In” Ilda, a potom se bacila na samu priču.

– Mi smo došli na večeru sa mojim i njegovim roditeljima, kao i našim najužim članovima familije. Došli smo samo da se ispričamo. Ja sam to tako i shvatila. Bili smo u nekom lijepom restoranu. Primjetila sam samo da se moja sestra nešto mršti i pomislila kako ima tikove. Tek poslije sam saznala da je ona bila nervozna jer su konobari oko nas počeli da postavljaju ostale stolove, iako još nije bio momenat za to. U jednom momentu je moj divni suprug ustao da se zahvali svima što smo na toj lijepoj večeri, a onda me je zaprosio uz stihove tatine pjesme. To je bilo baš divno i romantično. Rekla sam “da” i mislila sam da je to to, da smo se vjerili i da ćemo sada da sjednemo i večeramo – nastavila je priču Šaulićeva.

– U tom momentu ulaze naši prijatelji, njegovi prijatelji, kumovi… U tom momentu pomišljam kako je to – to, i da nema više iznenađenja. U tom momentu mi prilazi jedna gospođa sa lentom i kaže mi: “Zdravo, Ilda, ja sam Branka, matičarka”. Ja još u tom momentu mislim da je ona neka njegova familija. Za pet minuta je tu bilo i cvijeće, i veo… Svi su osim mene znali da se udajem. Bilo je lijepo i romantično. Što se mene tiče, ljepše nije moglo da bude. Bez pompe i ludnice, a opet veoma emotivno – zaključila je priču Ilda.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana