Ima 33 godine, živi sa mamom i tatom i trpi UŽASNE OSUDE zbog jedne stvari! A kada čuju koliko dugo nije imala dečka – nastaje haos!

El Meknamara (33) je influenserka koja pratiocima na Instagramu deli kozmetičke, ali i životne savete, a nedavno je u svom postu pričala o tome šta se očekuje od žena u određenom uzrastu i priznala da nikako ne odgovara kalupu 33-godišnjakinje koja je ispunjava “sve neophodne kriterijume” za takah uzrast i godine.

Objavu influenserke podržali su mnogi rekavši da nisu srećni ni ljudi koji imaju sve što se od njih očekuje u tim godinama i porčuili joj da ne treba da bude opterećena očekivanjima okoline, a ona je otkrila da je njeni roditelji u svemu podržavaju i da joj je to najbitnije. “Moji najbolji prijatelji su moji roditelji”

“Nemam decu, ljubav mog života bio je pas, a ne muškarac. Živim srećno sa mamom i tatom. Ne izlazim sa prijateljima vikendom. Ne posedujem nikakvu nekretninu. Roditelji od 62 i 72 godine su moji najbolji prijatelji. Nikada nisam položila za vozačku dozvolu. Nisam imala dečka poslednjih 14 godina. Radije bih provela vreme sa svojim starim roditeljima nego sa ljudima mojih godina”, otkrila je ona, a usledili su brojni komentari.

Podseća me na jedan od mojih omiljenih citata Hita Ledžera: Svi, koje sretnete, uvek pitaju da li imate karijeru, da li ste u braku i da li posedujete kuću, kao da je život neka vrsta liste namirnica. Niko nikada pita da li ste srećni”, “Možete da imate partnera, a da i dalje budete nesrećni i pod stresom, nisu oni koji će vam doneti ispunjenje, pronađite ono što vas čini potpunim i srećnim”, pisali su oni koji su je podržavali.

Međutim, nisu se svi usaglasili da je normalno da ona u svojim godinama ne ispunjava određene ciljeve.

“Polaganje za vozačku je neophodno s obzirom na to koliko godina imaju tvoji roditelji. Ako ni za koga, to treba da učiniš za njih”, “Činjenica da ne znaš da voziš je velika mana za tebe i ljude oko tebe”, Šta će se desiti kada joj roditelji preminu”, komentarisali su drugi koji ne nalaze opravdanje za njen način života.

Na kraju, El je naglasila opet da je ona trenutno srećna.

izvor prva.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.