INCIDENT U SRCU ZAGREBA: Poznati hrvatski glumac se potukao u tramvaju zbog maske (VIDEO)

Božidar Košćak, hrvatski glumac, potukao se u tramvaju nakon što je vidio da jedan čovjek ne nosi masku. Događaj se desio u četvrtak, 15. oktobra 2020. godine, oko podne.

“Samo mi još fali da se tučem u ovim godinama. Pitam se zašto nema boljih kontrola po tramvajima. Toliko je zaraženih, nema smisla da budemo bez maski u zatvorenom prostoru”, rekao je 71-godišnji Košćak za 24sata.hr.

“Taman sam izlazio iz tramvaja kada sam vidio gospodina bez maske. Upitao sam ga zašto je ne nosi kad je mi svi imamo. Pa, nismo mi budale. On se ustao i krenuo da me udari. U guranju mi je pala maska. Mladi su uskočili i počeli da nas razdvajaju”, rekao je glumac Košćak.

Dodao je kako se, inače, pridržava svih mjera, odgovoran je i ne pada mu na pamet da se bije u 72. godini po tramvajima, prenosi Nova.rs.

“Samo mi još to fali u ovim godinama. Pitam se zašto nema boljih kontrola po tramvajima. Toliko je zaraženih, nema smisla da budemo bez maski u zatvorenom prostoru”, tvrdi glumac.

Na idućoj je tramvajskoj stanici, kaže on, izašao.

“Jao, prestanite, molim vas”, čuje se gospođa iz tramvaja, koja je pokušala da ih razdvoji.

“Ljudi su ih razdvojili i još su izgovorili par ružnih riječi i otišli svaki na svoju stranu kao što se vidi na snimku. Tukli su se šakama i stariji gospodin se branio kišobranom“, rekao je svjedok događaja.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana