IZJAVA ŠABANOVE UNUKE RASPLAKALA REGION! Evo šta je rekla!

Popularna pjevačica i ćerka pokojne folk legende Šabana Šaulića, Ilda Šaulić priznaje da joj je otac uzor u mnogim životnim pitanjima, ali ne i kad je vaspitavanje djece u pitanju.

– Jao, pa ne. On je bio dosta blag, čak i suviše. Možda više mamine metode koristim. Ona je bila stroža i držala je sve pod kontrolom. Mora malo da se podvikne ponekad – rekla je Ilda.

– Vrijeme ne liječi sve, a posebno ne njegov odlazak. Ne znam da li ću ikad naučiti da živim sa tim gubitkom i bolom. Tata mi isto nedostaje svakog dana kao i prije dvije godine. Ništa se nije promijenilo. Uvijek mislim na njega, nema ni dana kada ne pomislim na tatu, šta bi i kako bi bilo da je i dalje tu sa nama, da li je išta moglo drugačije da se uradi. Hiljadu pitanja mi se non-stop vrzma po glavi – rekla je pjevačica.

– Ranije sam se sa njim konsultovala oko pjesama. Ali on je uvijek dobijao gotov proizvod, nisam davala prostor da me kritikuje. I uvijek je bio zadovoljan. Hvala mu što me je pustio da sama biram put i budem svoja. Znam da muzikom treba i dalje da se bavim jer je ovo najbolja spona sa njim – rekla je Ilda.

– Često je pitala za njega iako ima četiri godine. Mi smo joj uvijek govorili da je deda na putu, ali nas često stavlja u mat pozicije. Tako nam je jednog dana rekla da to nije istina, jer ona zna da je deda na nebu sa anđelima i da nas sve gleda i čuva – rekla je Ilda.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook