Jedna od najzgodnijih mama na svijetu otkrila tajnu svoga izgleda

Majka i model Sarah Stage (33) privukla je pažnju javnosti svojim izgledom u prvoj trudnoći kao jedna od trudnica s najmanjim trbuhom ikad. Svoju liniju održavala je i u drugoj trudnoći zbog čega se našla na meti brojnih kritika.

No, svima je usta začepila nakon što je rodila jer su se oba dječačića rodila potpuno zdrava s normalnom porođajnom težinom za bebe. Njen izgled rezultat je mnogo odricanja i puno vježbanja, a sada je s drugim ženama odlučila podijeliti tajnu svoje savršene linije.

Sarah i tromjesečnog sina Logana svakoga jutra budi stariji sin James (2) nakon čega im ona odmah priprema doručak. Za doručak uglavnom jedu tostirani kruh od cjelovitih žitarica bez dodanih šećera, kajganu, bademovo mlijeko te voće koje toga dana pronađe u frižideru. Uz to popije i kafu u koju doda aromu vanilije.

Nakon doručka sprema djecu, doji mlađega sina te obavlja više poslova odjednom, a najčešće uz dojenje provjerava elektronsku poštu ili kupuje preko interneta. Sa starijim sinom Jamesom podijeli jedan avokado te ga vozi u vrtić.

Na putu do kuće mlađi sin zaspi pa ona to vrijeme iskoristi za vježbanje u garaži koju su ona i suprug preuredili u teretanu. Vježba svaki drugi dan po 45 minuta, a vikendom kada suprug čuva djecu vježba sat vremena ili ode na pilates.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana