Jelena Karleuša progovorila o odnosu sa Marijom Šerifović: Postoji neka sumanuta hemija između nas dvije

Jelena Karleuša gostovala je prije dva dana u emisiji “456 sekundi sa Sašom Vidićem”. Sa dizajnerom, pored komentarisanja modnih izbora estradnih ličnosti, otkrila je kako njena prijateljica Marija Šerifović osvaja pripadnice ljepšeg pola i čime ih obara sa nogu.

Ocjenjujući stil ličnosti sa javne scene, Karleuša i Vidić dotakli su se i oblačenja Marije Šerifović, a Jelena je sa teme garderobe, prešla na detalje iz privatnog života pjevačice, te je otkrila kako njena prijateljica i kolegica osvaja pripadnice ljepšeg pola.

– Marija je posebna u smisli vizuelnog identiteta. Zamisli da mi nju obučemo u bilo šta drugo. Ne ide, ne vidim je u suknjama. Znaš li ti koliko je ona fatalna? Riba koja priča duže od 15 minuta sa Marijom se zaljubi u nju. Svaki frajer treba da pita Mariju šta je to što im radi. Slatko je samo to što vidiš površno, a ima u njoj svega. Škorpija je to – rekla je Jelena Karleuša, a zatim otkrila kako protiče saradnja sa Šerifovićevom u žiriju poznatog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”:

– Nismo loše ovako kao jedan čudan tandem koji funkcioniše. Spoj nespojivog, ali to tako i treba da bude. I znaš šta? Postoji neka sumanuta hemija između nas dvije. Mi smo kao pozorište u kući. “Zvezde Granda” su kao “Bolji život 2019”, vjeruj mi to smo mi – ističe Jelena i na priloženu sliku gdje je Marija hvata za zadnjicu komentariše:

– Marija voli da drži za guzu, inače, ali nju samo smijem ja da hvatam – rekla je Jelena.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook