Još jedan snimak zbog kojeg ćete pustiti suzu (VIDEO)

Jednogodišnja ženka mješanca pitbula po imenu Emma pati od urođenog neurološkog oboljenja nalik na dječiju paralizu, zbog kog su joj zadnje noge praktično beskorisne, a svaki pokret je prava muka.

To je, međutim, nije spriječilo da se dovuče do vrata kako bi pozdravila svog vlasnika, američkog vojnog pilota Swansona, koji se vratio iz višemjesečne misije u Afganistanu.

Dok su druga dva psa porodice Swanson, Mikey i Jesse, do vrata stigla trčeći, Emma se tek uz veliki napor vuče za njima, ali ipak ne odustaje, a kad se našla u vlasnikovom zagrljaju njena sreća je bila potpuna.

Snimak još jednom, na dirljiv način, potvrđuje kolika je ljubav i predanost čovjekovog najboljeg četvoronožnog prijatelja, a u Emminom slučaju ova ljubav je, velikom nježnošću i brigom, dirljivo uzvraćena i sa ljudske strane.

Gospodin Swanson i njegova supruga Melissa, koja je načinila snimak i postavila ga na Emminu stranicu na Facebooku, angažovani su kao saradnici SNARR, humanitarne Organizacije za spašavanje i rehabilitaciju životinja sa specijalnim potrebama, preko koje su usvojili i ovog hendikepiranog psa.

Zauzvrat, ova organizacija koja se finansira od dobrovoljnih priloga pomaže im da plate račune kod veterinara.

Trenutno rade na tome da Emmi obezbijede “pseća invalidska kolica” koja bi joj omogućila da se samostalno kreće samo snagom svojih prednjih nogu.

[youtube]Khy5b7N1Dig[/youtube]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.