KADA MU SE ŽENA PORODILA U AUTU, ON JE POČEO DA JE VRIJEĐA KAO NIKADA PRIJE. Evo kako mu je ona odgovorila na sve uvrede

Dosta puta se nađemo u prilici čuti pomalo čudne i neuobičajne priče, za koje nikada ne bismo ni pomislili da se mogu dogoditi. Upravo takav slučaj je i ovaj, koji je izazvao razne reakcije ljudi i mnogi nisu mogli ostati ravnodušni, pa su morali reći svoje mišljenje.

Postalo nam je sasvim normalno, da muškarci ne iskazuju dovoljno pažnje i svoje emocije prema djevojkama, za razliku od njih koje to rade često i konstantno. Nekada su zaista bezobrazni i ne pokazuju da ih mogu razumijeti.

Ovo je jedan od emotivnijih trenutaka koji su se desili!

U jednoj tv emisiji doktor Bryan Snyder otkrio nam je nekoliko zanimljivih situacija dok je radio u jednoj klinici. Naime, jedan čovjek je toliko vikao na svoju suprugu, samo zato što nije mogla više izdržati i onda se porodila u njegovom automobilu, dok su bili na putu prema klinici.

Prilikom poroda pupčana vrpca se omotala oko bebinog vrata, ali srećom sve je prošlo uredu i beba je sasvim zdrava.

Ubrzo je došao i suprug i ono što je rekao je bilo baš neumjesno i ružno. Umjesto da se raduje što je sve prošlo dobro, on je bio ljut jer mu se sjedište ‘isprljalo’ i kritikovao je Andreu što nije ‘malo sačekala’ s porodom.

Andrea ga je zbog toga udarila šakom u lice! Dobar potez Andrea. Zamislite da se žena porađala i uz sve to postojao je rizik, a njen suprug koji treba biti radostan zbog toga što je sve prošlo uredu, ljut zbog auta i misli prvenstveno na njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.