Karleuša se prvi put oglasila nakon afere Tošića i Soraje: Evo šta je poručila

Nakon što je kao bomba odjeknula vijest da Jelenu Karleušu njen suprug Duško Tošić vara sa starletom Sorajom Vučelić i da joj je navodno kupio narukvicu s dijamantima od 60.000 eura, Jelena Karleuša se oglasila na društvenim mrežama.

Pjevačica je odlučila stati nakraj tim pričama te je objavila InstaStory gdje je opisala kakav je njen suprug i demantovala te glasine.

– U posljednja četiri mjeseca nesretnici iz tabloida su bez ikakvog dokaza povezali mog supruga sa raznoraznim ženama, uglavnom sumnjivog morala i zanimanja. Duško je vrhunski sportista, divan, pošten porodičan čovjek koji se nikada nije i nikada se neće baviti demantovanjem bolesnih laži. Žao mi je što se njegovo čisto ime kalja lažima samo da bi meni naudili. Čitavoj javnosti je jasno da se prljava hajka i napad na mene i moju porodicu nastavlja. Vjerujte, to rade za par stotina eura koje dobivaju od onih koji preko mog imena žele da postanu neko. Ali niko je niko, ma koliko platio bajke u trash štampi. Ostaje mi samo da ponovim – ne vjerujte i ne reagujte na bolesnike. Volim vas i hvala za podršku – napisala je Jelena Karleuša u Instastoryju.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana