Luis Enrique se vratio za kormilo španjolske reprezentacije

Španjolski nogometni stručnjak Luis Enrique (49) vraća se za kormilo “Furije”, rekao je u utorak na izvanrednoj konferenciji za medije predsjednik Španjolskog nogometnog saveza Luis Rubiales.

Enrique je napustio izborničko mjesto u ožujku nakon što mu se teško razboljela kćer koja je naknadno preminula, podsjeća Hina.

Njegovo mjesto preuzeo je dotadašnji pomoćnik Roberto Moreno (42) koji je tri mjeseca kasnije bio potvrđen za novog izbornika i koji se nadao kako će voditi španjolsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu sljedećeg ljeta.

Španjolska je u ponedjeljak navečer u Madridu pobijedila Rumunjsku 5-0, a tri dana ranije i Maltu sa 7-0. Time je potvrdila prvo mjesto u skupini u kojoj su bile i Švedska te Norveška.

Moreno nakon susreta s Rumunjskom nije izašao na konferenciju za novinare, a glasnogovornik je rekao “da nije u stanju pričati”. Igrači također nisu davali izjave.

Moreno je po preuzimanju dužnosti bio rekao da se u svakom trenutku “spreman maknuti u stranu” odluči li se Enrique vratiti.

Pod njegovim vodstvom je u petak protiv Malte debitirao Dani Olmo, 21-godišnji ofenzivni nogometaš zagrebačkog Dinama.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana