Majka nam je “kupila” novo tijelo kad smo imale 15 godina

Sestre Lopez su kao tinejdžerice operisale nos, grudi, stražnjice… Bile su nezadovoljne svojim izgledom, a zahvate je platila njihova majka (43)

Sestre Lopez iz Velike Britanije bile su na nekoliko plastičnih operacija još dok su bile tinejdžerke. Jennifer Lopez operisala je grudi, stražnjicu te je bila na liposukciji. Operacija je trajala pet sati, ona je tada imala samo 15 godina, a zahvat je platila njena majka, piše Closer.

Njena mlađa sestra Karen nos je operisala kada je imala 14 godina, s 15 je operisala grudi, a sa 16 su joj liječnici stavili  umetke u stražnjicu. Sve je također platila mama.

Jennifer, koja sada ima 23 i njena sestra koja ima 20 godina, kažu da su ovisne o estetskim operacijama.
– Sigurno ću opet na liposukciju ako je budem trebala – kaže Jennifer. U Velikoj Britaniji je dobna granica za estetske operacije 16 godina no mnogi hirurzi ne žele operisati mlađe od 18 godina.

No majka Lesley (43) koja je imala operaciju grudi i stražnjice u dvadesetima, djevojkama je zahvate “sredila” u Kolumbiji. Lesley je naime porijeklom iz Kolumbije, a i u toj zemlji su zakoni što se tiče estetskih operacija puno “blaži” nego u Britaniji, prenosi 24sata. Operacije je platila 20.000 funti, a 10.000 funti je platila put u Kolumbiju.

Jennifer i Karen su majku molile da im plati operacije jer su bile jako nezadovoljne svojim izgledom.

– Mama nije učinila ništa loše. Zahvalna sam joj. Muškarce sada privlači moje tijelo, a i djevojke se žele fotografisati sa mnom – kaže Karen no dodaje kako joj ponekad tolika pažnja ide na živce. No njena sestra Jennifer nema ništa protiv. Kaže kako je uvijek htjela izgledati kao svoj idol, pjevačica Jennifer Lopez.

– Nakon operacija počela sam privlačiti pažnju muškaraca i to mi se jako sviđa – kaže Jennifer. Ipak i ona i sestra priznaju da su za operacije bile premlade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.