Mlada smršala 63 kilograma, zaprepastila je goste na vjenčanju

Pretila mlada je izgubila 63 kilograma prije svog dana vjenčanja i svojom preobrazbom zgranula goste.

Claire Williams (44) iz Walesa provela je većinu života tješeći se hranom. Visoka je 152 centimetra i težila je 125 kilograma, pa se pomirila s tim da će uvijek biti gojazna.

Međutim, kad je netko okrutno zadirkivao njenog zaručnika Matthewa (50) da je u vezi s “debelom ženom”, odlučila je uzeti stvar u svoje ruke i krenuti putem zdravlja.

Sad je neprepoznatljiva. Do oltara je prošetala s upola manje težine i time zaprepastila obitelj i prijatelje na svom vjenčanju,piše Magazin Svaku hranu koju bih vidjela bih strpala u usta. Jela sam velike količine kruha, skoro veknu dnevno. Jela sam ga uz svaki obrok dnevno – prisjeća se Claire.

Težina ju je sprječavala i da bude mobilna. Kad bi sela na sjedište u avionu, ne bi uopće ustajala, u strahu da pojas neće ponovno moći vezati.

Međutim, nakon gubitka kilograma, Claire je shvatila da ima i izraslinu na stomaku. Doktori su otkrili da je tumor, pa su joj ga uspješno odstranili. Ispostavilo se da nije bio u pitanju maligni tumor.Matthew me bezuvjetno voli. Upoznao me je kad sam bila gojazna. Ljudi bi ga pitali zašto je u vezi sa takvom ženom. Da nemam njega, ne bih bila zdrava i sretna žena kakva sam danas – smatra Claire

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana