Mladi se na proslavi venčanja dogodilo nešto što joj je ZAGORČALO ŽIVOT: Kao odštetu traži 180.000 evra

Tvrdi da ljudi iz organizacije nisu ispoštovali dogovor

Nevesta Kara Donovan (35) tužila je osoblje prostora za venčanja Liz Priorija i traži odštetu od 180.000 evra nakon što se okliznula na svetlucavom plesnom podijumu i slomila lakat.

Ona navodi da osoblje ovog mesta koje je iznajmila za najlepši dan u svom životu, nije ispoštovalo dogovor da ne dozvoli gostima da piju piće na podijumu, a Kara se okliznula baš zbog toga jer je neko prosuo piće pod.

Nezgoda se dogodila u septembru 2018. godine i od tada je pretrpela tri operacije. Od tada konstantno trpi bolove i ne može da se vrati na posao učiteljice dece sa posebnim potrebama koji obožava, prenosi britanski Metro.

Ovo mesto su čitaoci specijalizovanih časopisa širom Velike Britanije proglasili najboljim mestom za venčanje u toj zemlji.

Plesni podijum je izgrađen u podrumu vile, usred 40 hektara parka u Grejt Lajtsu u Eseksu.

– Tokom večeri, gosti bi odlazili na plesni podijum držeći čaše sa pićem i povremeno prolivajući piće. Podijum je postao mokar od tragova prolivenog pića. Gospođa Donovan se okliznula na tragove tečnosti na podu, pala i slomila desnu, dominantnu ruku – naveo je nevestin advokat Filip Godard.

On je dodao da su povrede omele njenu sposobnost za pisanje, vožnju i obavljanje svakodnevnih aktivnosti. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.