Mladića napali, tukli i skalpirali usred Splita: Kožu su mi gulili s glave

Domagoj Galic skalpiratiProslava pete godišnjice mature u petak naveče za 23-godišnjeg zubnog tehničara Domagoja Galića iz Splita završila je “posjetom” Hitnom hirurškom prijemu splitske bolnice.

Nakon što ga je, kako sam kaže, bez ikakvog razloga, napala i brutalno pretukla grupa mladića kad se oko tri sata ujutro vraćao kući sa proslave.

U bolnici mu je naknadno dijagnostifikovano napuknuće jagodične kosti, oštećenje rožnice oka, izbijena su mu dva zuba, jedan prelomljen na pola i dva oštećena, ima višestruke podljeve, posjekotine i razderotine po čitavom tijelu. No, o proživljenoj torturi i užasu najbolje svjedoči to što je Domagoju poviše čela doslovno oguljeno nekoliko centimetara kože s kosom, kao da ga je neko pokušao skalpirati.

Nakon što je u subotu oko 13 sati otišao u splitsku bolnicu, ljekari su obavijestili policiju koja je potom vrlo brzo privela na razgovor 21-godišnjeg Hrvoja Đ. iz Splita. On je priznao policajcima da je napao i povrijedio Domagoja, a kao razlog je naveo da ga je ovaj provocirao, vrijeđao i svašta mu dobacivao u autobusu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.