Muž je tražio dnk test za naše bliznace misleći da on nije otac: Kad su stigli rezultati zanijemila sam od šoka

Ispovest žene kojoj je muž tražio dnk za njihove bliznakinje, krije neverovatne detalje.

Žena koja je bila sa svojim mužem Erikom još od detinjstva, otkrila je neverovatne detalje njihovog odnosa. Zajedno su odrasli u malom, pretežno belom gradu, a venčali su se nakon što je ona napustila školu. On je dve godine stariji od nje, a kada je ona imala 26, zatrudnela je sa blizancima, dečakom EJ i devojčicom Natali. Otišla je na Reddit da podeli svoju priču u kojoj je otkrila da blizanci izgledaju veoma različito.

 

“Kako su blizanci starili, EJ je počela da liči na Erika (plava kosa, ali kovrdžava i svetla koža), a Natali je počela da liči na mene (tamna talasasta kosa)”, napisala je žena.

 

“Ali njena koža bi postala tamnija kao i ona Erik i ja smo bili zbunjeni ovim jer niko u našim porodicama nije imao ovakav ten.

Takođe je otkrila da su i ona i Erik bili beli po izgledu, iako ona “nije tipična”. Kada su blizanci imali sedam godina, Erik se zaposlio kao policajac i preselili su se u grad i tada je primetila njegove stavove o rasi. Rekla je: “Počela sam da primećujem da bi Erik davao predrasudne komentare na račun određenih zajednica ljudi koje bih odbacila jer nisu bili otvoreno uvredljivi.

Jedan od Erikovih saradnika primetio je sliku EJ i Natali i pitao je da li je Natali usvojena jer je imala afričko -Američke crte lica i sugeriše da sam možda imala aferu nakon začeća sa Erikom jer je moguće da blizance mogu roditi dva različita muškarca.

U vreme kada su blizanci napunili jedanaest godina, Erikov je zahtevao DNK test za Natali, na šta je njegova žena pristala. Rezultat je bio da je ona njegova ćerka, ali je žena rekla da je i dalje bio distanciran prema devojčici.

Stvari su došle do izražaja kada je jednog dana žena koristila telefon svog muža da traži recept za večeru, jer se baterija na njenom ispraznila i došla je do strašnog otkrića. Naišla je na forum na kojem je on objavio: “Gde je Erik bio ubeđen da sam spavala sa crncem, davao je užasne komentare o crncima i da sam nekako promenila rezultate DNK testa. Bila sam besna i suočila se sa Erikom. Rekao je da nema šanse da Natali bude njegova i zahtevao je još jedan DNK test.”

Pristala je da mu dokaže da nije u pravu i opet se pokazalo da je on biološki otac. Ali žena je i dalje bila zbunjena zašto je njena ćerka izgledala tako drugačije i pitala je o tome svoju mamu, koja je na kraju otkrila veliku tajnu: “Moja mama je priznala da moj tata nije moj pravi tata i moj pravi tata je bio afroamerikanac.”

Ovo objašnjenje je bilo dovoljno da Erik konačno poveruje da ga žena nije prevarila, ali za nju je učinjena šteta bila prevelika.

“Izvinio se i rekao da tada nije mogao da razume.”

stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.