NAUČNICI TVRDE: Ovo je žena s najljepšim licem na svijetu (FOTO)

Manekenka je nakon svih mjerenja uvjerljivo odnijela prvo mjesto popisa najljepših žena svijeta s rezultatom od 94,35 posto

Supermodel Bella Hadid proglašena je najljepšom ženom na svijetu.

Znanstvenici vođeni teorijom o zlatnom rezu analizirali su i najmanje detalje njenog lica poput veličine i položaja usana, nosa, brade, jagodica i vilice. Izračunom su zaključili da Bella ima savršene proporcije.

Manekenka je nakon svih mjerenja uvjerljivo odnijela prvo mjesto popisa najljepših žena svijeta s rezultatom od 94,35 posto, prenosi Daily Mail. Iza Belle, na drugom mjestu našla se Beyoncé s 92,44 posto.

“Nakon što su bili izmjereni svi parametri, bilo je jasno da je Bella pobjednica jer je rezultat pokazao da ima savršeno lice. Najviši postotak je postigla njena brada, od 99,7 posto, što je samo 0,3 posto od savršenstva”, izjavio je Julian De Silva, znanstvenik koji je radio na projektu.

“Ove potpuno nove tehnike računalnog mapiranja nam omogućuju da riješimo misteriju što to nekog čini fizički lijepim”, dodao je.

Među izabranim ljepoticama, čiji su rezultati jako tijesni, našla su se i imena Ariane Grande, Scarlett Johansson i Natalie Portman.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook