Ne bacajte novac na tablete za visok pritisak I holesterol: evo šta vam treba

U nastavku pogledajte stari Amish lijek, koji će vam pomoći da se smanje visoke razine holesterola i krvnog pritiska, ojačati imunološki sistem i pomoći tijelu da se uspješno bori sa mnogim bolestima.Recept:Sve što morate učiniti je da koristite ovaj lijek sedam dana, a vi ćete biti zapanjeni rezultatima.

Najbolja stvar o ovom receptu je njegova jednostavnost, to je jednostavan za napraviti, a najvažnije je da je 100% prirodan.Trebat će vam nekoliko sastojaka koji se obično nalaze u svakoj kuhinji za pripremu ovog moćnog lijeku:Amiši recept za visok holesterol i visok krvni pritisak:

Sastojci:– 1 kašika meda– 1 kašika jabučnog octa– 1 ribani češanj češnjaka– 1 komad naribanog đumbira– 1 kašika svježeg soka od limuna.

Upute:Jednostavno rečeno sve navedene sastojke u blender i pomiješajte ih s velikom brzinom na 30 sekundi. Nakon toga procijediti tekuću smjesu u staklenku i držati ga u hladnjaku 5 dana.Upotreba:Preporučena dnevna doza je jedna žlica svako jutro prije doručka i 1 žlicu prije večere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.