Nevjerovatno dejstvo: Biljke od kojih rastu grudi

Plastična operacija nije jedini način za povećanje grudi. Mnogo začinskih travki koje rastu na našim prostorima imaju nevjerovatno dejstvo na žensko tijelo.

Velike i raskošne grudi san su svake žene, a plastična operacija nije jedini način na koji možete obogatiti izgled svog dekoltea. Postoje mnoge namirnice koje pospješuju rast grudi.

Među hranom koja utiče na njihov rast nalaze se mliječni proizvodi, grašak, peršun, šargarepa, luk, krastavac, bobičasto voće, špargle, zelena salata i mahunarke. Hrana koja je bogata bromom i manganom poput bijelog luka, đumbira, škampa, riže, kruške ili badema dobra je za zdravlje grudi, a ukoliko želite da vaše grudi budu bujne, isprobajte neku od travki koje se ne koriste u svakodnevnoj upotrebi:

Piskavica
Piskavica – sjeme koje vodi porijeklo iz Grčke – utiče na povećanje vaših grudi. Sjemena treba potopiti u vodu preko noći a potom vodom u kojoj je sjeme stajalo treba da masirate svoje grudi kako bi se povećale.

Komorač
Ova biljka ima anethole, dianethole i photoanethole (koji povećavaju estrogen u tijelu). Komorač takođe sadrži i fitoestrigen (slično estrogenu), koji stimuliše rast grudi i povećava proizvodnju mlijeka za majke dojilje.

Čičak
Ova biljka povećava protok krvi u tkivo dojke, podstiče ženski reproduktivni sistem i pomaže pri varenju.

Anis
Ova kineska biljka koristi se kao začin koji daje specifičan ukus jelima. Međutim, takođe može da se koristi kako bi se povećala veličina vaših grudi, piše B92.

Sladić
Čak i sladić sadrži anethole, dianethole i photoanethole koji povećavaju nivo estrogena i prolaktina i čine vaše grudi bujnijim.

Pueraria mirifica
Ova biljka koja raste na Tajlandu već duže vrijeme je priznata u borbi protiv bora. Međutim, i jedan je od najefikasnijih sastojaka koji možete pronaći u mnogim kremama, losionima i tabletama za povećanje grudi. Pomoću ove biljke vaše grudi će biti čvršće, ljepše i punije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.