OBILJEŽENE DVIJE GODINE OD SMRTI SINANA SAKIĆA: Porodica zbog jezivih prijetnji nije smjela obići njegov mezar

Iako fizički nisu bili prisutni na Sinanovom mezaru, svako na svoj način uz molitvu obilježio je dvije godine od njegove smrti

Početak tekućeg mjeseca bio je i dvogodišnjica od smrti legendarnog folk pjevača Sinana Sakića. A i tri godine od njegovog posljednjeg solističkog nastupa na Tašmajdanu. Iza Sinana su ostali nebrojeni evergrini i mega hitovi koji će ostati u vremenu i trajanju.

Iza njega je ostala i njegova neutješna supruga i djeca koji zbog neželjenih dešavanja, nakon njegovog odlaska, nisu mogli otići ni obići njegov mezar.

Naime, riječ je o mnogo pisanom i prepričavanom nemilom događaju koji je zadesio njegovu suprugu i njihovu djecu zbog Rašida Ćele, Sinanovog sina iz prvog braka. Sve prijetnje, poruke sa stravičnim sadržajem, gnusni čin paljevine kuće svoje polusestre, sve navedeno je itekako ulilo strah u Sinanove najmilije tako da su u strahu od prijetnji prolongirali odlazak u Loznicu.

Iako fizički nisu bili prisutni na Sinanovom mezaru, svako na svoj način uz molitvu obilježio je dvije godine od njegove smrti.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook