Odeća Se Skupila Prilikom Pranja? Ovaj Trik Rešava Problem Za Tren Oka (VIDEO)

Odeća Se Skupila Prilikom Pranja? Ovaj Trik Rešava Problem Za Tren Oka (VIDEO)
Ko radi taj i greši. A kada su kućni poslovi u pitanju, tu i te kako ima mesta za greške. Pogotovo za one koje nastanu kao posledica pranja veša.

Neke od njih, srećom, možemo da ispravimo.

Ako vam se ikada dogodilo da vam se odeća skupi, prilikom pranja, onda znate koliko nerviranja usledi kada, prilikom prostiranja, shvatite da vam se odeća smanjila i to za nekoliko brojeva.

Sada više nije neophodno da se odričete omiljenih komada, sve što treba da uradite jeste da uzmete šampon za bebe i problem će ubrzo biti rešen.

Potrebna vam je, naravno, i voda i to topla.

Dakle, sipajte toplu vodu u posudu (pazite da ne bude ni mlada, ni vruća) i malo šampona za bebe (neki preporučuju i omekšivač ili regenerator za kosu). Stavite odeću u tu tečnost, tako da se dobro natopi, a zatim je lagano iscedite i raširite na veliki peškir. Peškir onda zarolajte, zajedno sa odećom. kako bi upio višak vode, pa ga odrolajte, a onda raširite drugi peškir i taj komad odeće premestite na njega. Pažljivo istežitte i vucite krajeve odeće, rukama, sve dok se ne bude vratila u prvobitnu veličinu. Nakon što se bude potpuno osušila, proverite rezultat. U slučaju da želite još da je proširite, ponovite postupak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.