Oduševila se vereničkim prstenom, a onda je usledio DRAMATIČAN PREOKRET zbog kojeg je RASKINULA VERIDBU

Jedna devojka je na Redditu u grupi „Jesam li pogrešila“ podelila svoje iskustvo sa partnerom, koje je na ovoj društvenoj mreži pokrenulo veliku raspravu.

Ona je objasnila da je njen partner već neko vreme planirao da je zaprosi i da joj je prethodno pokazao prsten.

„Bio mi je lep, a kasnije kad sam ga pitala odakle mu, rekao mi je da ga je kupio bivšoj“, napisala je.

Kako kaže, rekla mu je da to nije u redu i da zapravo ne zna da li uopšte želi da pristane da bude verena za njega, jer joj nije odmah na početku rekao odakle mu prsten.

„Jesam li pogrešila što sam bila uznemirena što je moj dečko pokušao ponovo da koristi verenički prsten koji je kupio svojoj bivšoj, a onda je planirao da ga da meni?“, upitala je korisnike Reddita.

„Ne. Moj tata je to pokušao sa mojom mamom. Moja mama je rekla apsolutno ne i otišli su u zlataru. Sada imam mamin prsten. Proslavili su 51 godinu braka pre nego što je tata preminuo. Nabavite svoj prsten kako biste započeli svoj brak kako treba“, napisala je jedna osoba, a drugi su se složili: „Niste pogrešili. To je odvratno. Odabran je za drugu ženu. Nemojte prihvatiti prsten“.

„To je sentimentalna stvar i verovatno bi ga podsetila na nju svaki put kad bi ga video… Meni to ne bi odgovaralo“, komentarisao je treći korisnik Reddita.

izvor prva.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.