Ono što prvo ugledate na ovoj slici otkriva najskrivenije osobine vaše ličnosti

To šta čovek vidi na apstraknoj slici otkriva sve o njegovom karakteru.Prema Hermanu Roršahu, tvorcu čuvenog testa sa mrljama, stvari koje čovek vidi na slici zavise od njegovog karaktera i ličnosti. Apstraktne slike mogu da ukažu na stvari koje se dešavaju u glavama ljudi, kao i da otkriju neke skrivene osobine njihove ličnosti.Pomoću ovog testa možete da saznate nešto više o sebi – sve što treba da uradite je da pogledate sliku i odredite šta ste prvo videli.

Obala:Optimistična ste osoba koja se lako prilagođava promenama u svom okruženju. Sposobni ste da brzo pronađete zajednički jezik sa ljudima i zato mrzite usamljenost. Vi ste strastvena osoba sa hiljadama novih ideja u glavi.
Mačka:Vi ste osoba koja voli stabilnost. Psihološka i emocionalna ravnoteža vam je najvažnija. Osim toga, vi ste odgovorna osoba koja uvek drži svoju reč.
Lice:Vi ste izuzetno kreativna osoba koja svet vidi kao mesto puno novih mogućnosti. Intuicija, mudrost i sreća vas prate u životu. Imate savršen ukus i veliki ste ljubitelj umetnosti, književnosti, muzike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.