OSTALI SMO BEZ NOVCA: Melina Džinović otkrila šta se dešava sa vilom na Senjaku

Pjevač Haris Džinović i njegova supruga Melina Džinović skoro dvije godine grade impozantnu vilu u beogradskom naselju Senjak, iako su planirali da je završe mnogo ranije. Zgodna kreatorka otkriva zbog čega radovi na budućem domu traju toliko dugo i koliko ima istine u pričama da je porodica Džinović doživjela finansijski krah.

Melina priznaje da joj je glasina o gradnji vile na Senjaku preko glave, kao i tvrdnji da njena porodica prolazi kroz novčane poteškoće.

– Naša kuća postala je takva misterija za javnost. Ostali smo bez novca, pa je gradnja stala. Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas i upoznati su sa našom finansijskom situacijom – priča Džinovićka i dodaje da suprug Haris i ona nikuda ne žure jer grade dom iz snova.

– Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo. Ne znam čemu čitava misterija. Pravimo nešto što se nama dopada i nadam se da ćemo se useliti brzo. Gradnja nije stala i neću imati sobicu za šminku i frizuru. Nekretnina mi je preko glave.

Melina ističe kako materijalno u njenom životu ne preovladava i da je istinski dom tamo gdje su njena djeca i suprug Haris.

– Znate šta? Meni je dom kada sam sa svojim suprugom i sa svojom djecom, u odnosima kakvim jesmo već 17 godina. Dom mi može biti hotel i svako mjesto na planeti. Dom mi se ne veže za imovinsko i vlasničko stanje, to nam nije bitno. Sretni smo što smo zajedno i što je tako kako jeste već duži niz godina – otkriva kreatorka, ističući ljubav kao jedinu životnu vrijednost.

– Šta su bitni kvadrati ako nemate ono što mi imamo? Skladna porodica i ljubav su iznad svega – zaključuje Melina Džinović.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook