OTKRIVENA VELIKA PREVARA: Zbog Zadruge 3 će morati da reaguje policija

Povodom prevara na društvenim mrežama i osoba koje su na Instagramu i Facebooku sa lažnih profila ”Zadruge” pisali anonimnim ljudima, predstavljajući se kao Veliki šef i obećavali učešće u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija na našim prostorima biće podnijete prijave nadležnim organima.

Naime, sa lažnih profila od anonimnih ljudi tražilo se da obavljaju različite zadatke, kao i da svaki snime i pošalju na isti lažni profil, nakon čega im je obećavano učešće u ”Zadruzi 3”

-Došlo je do brojnih zloupotreba od strane nepoznatih osoba koje su se sa lažnih profila na Instagramu i na Facebooku predstavljele kao ”Veliki šef” i ljudima obećavale učešće u ”Zadruzi 3”. Televizija Pink se ovim putem ograđuje od ovakvih postupaka pojedinca i oštro ih osuđuje i svi lažni profili koji se bave ovom vrstom prevara biće prijavljeni nadležnim organima. Jedini način da neko ko je anoniman uđe u ”Zadrugu 3” jeste da zaprati jedini zvanični profil Željka Mitrovića koji je verifikovan – zeljkomitrovic, a potom pošalju mail sa svojom biografijom i fotografijom na mail adresu [email protected] – navodi se u zvaničnom saopštenju TV Pink povodom ovih nemilih događaja.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana