Ova žena ima 15 različitih ličnosti u sebi

Kimi Sends (23) iz Velsa, Velika Britanija, pati od disocijativnog poremećaja identiteta. Ova djevojka je višestruka ličnost i svoje tijelo dijeli sa još 15 bića, od kojih svako može u bilo kom trenutku da preuzme kontrolu nad ostalima.

Olakšavajuća okolnost je što nijedna ličnost nije agresivna i opasna, pa se djevojci nikada ništa loše nije desilo. Ovdje je riječ o potpuno različitim osobama, i po karakteru i po godinama, a i po polu.

Među njima je japanski kuvar Satou (22), blizanci Džek i Sejfir (4), aerobik zavisnica Fiona (17), muškarac iz Jorkšira, Eši (23) i biseksualni ljubiteljka žurki, Teodora (15), tako da Sendsova mora kod kuće da posjeduje sve – od igračaka i slatkiša, do alkoholnog pića.

Kris Li, dečko mlade Britanke, kaže da je veoma teško sve ispratiti, jer se osjeća kao da žive u jednoj velikoj porodici. Osim što je teško što nikada ne zna kada će njegova djevojka postati neko drugi, nije nimalo jeftino kupiti 16 različitih novogodišnjih poklona.

Li zna da će mu se nekad desiti da vodi djecu u zološki vrt, da provede muško veče sa svojim “drugom” ili da provodi romantične trenutke sa svojom djevojkom, ali mu to ne predstavlja veliki problem, jer se vezao za svaku osobu. Dogovor je, međutim, da se nježnosti ne razmjenjuju ni sa kim, osim sa Sendsovom lično i ponekad sa Koumijem, jer je on gej.

– Morate da napravite puno kompromisa kada imate još 15 ličnosti. Dječaci bi se ljutili kada bih nosila haljine, pa moram da idam odjeću za sve – izjavila je Sendsova. Iako joj je teško što ponekad u školi njena muška ličnost flertuje sa djevojkama, pa se poslije priča da je ona lezbejka, Sendsova ipak optimistična u vezi sa svojom bolešću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.