OVAKO SE PONAŠA MUŠKARAC KOJI VIŠE NE VOLI SUPRUGU! Poznata ruska psihološkinja otkrila koje ih stvari odaju: POGODILA U METU?

Gubitak strasti je pojava koja se često dešava kod parova koji su dugo u vezi ili braku. Tada broj intimnih odnosa značajno opada, a razlozi mogu da budu različiti. Ipak, kako tačno izgleda kada se ljubav gasi?

Ruski filozof, pisac i psiholog Ana Kirjanova, koja svoje radove deli u autorskoj emisiji na ruskoj televiziji, otkriva istinu iz ugla muškaraca.

Opisala je kako izgleda muškarac koji više ne voli svoju suprugu, a žene širom sveta bile su jednoglasne u tvrdnji da je Ana pogodila pravo u metu.

Ne voli te ako te ne grli spontano, ne razgovara sa tobom o sitnicama, ne zove te da vidi kako si u sred radnog dana.
Ne voli te ako ne možeš da računaš na njegovu pomoć, kad moraš da brineš o njemu kao da je dete, a ne muškarac od 45 godina.
Ne voli te kada ti se ruga, kada ne primećuje tebe, tvoj trud i rad, kada ti kaže da jedeš puno ili da ne može da jede tvoju hranu jer nije onakva na kakvu je on navikao.
Ne voli te kada ti se stalno meša u to šta radiš, svoje odluke podmeće kao tvoje, kada ti kaže da pričaš gluposti, da ne razmišljaš svojom glavom, da si glupa ako misliš tako.
Ne voli te kada ti kaže da si ti kriva, kada ništa što ti uradiš ili kažeš ne odobrava.
Ne voli te ako svako ‘volim te‘ moraš da tražiš od njega.
Žena koju ne voli muž vremenom postaje nespretna, jer to može da joj učini samo nedostatak ljubavi.
(Kurir.rs/Mondo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.