Ovo je NAJEFIKASNIJI TRIK da NE PROKLIZATE NA LEDU, a potrebne su samo 2 stare stvari

Htjeli to da priznamo ili ne, svi smo podložni nezgodnim i dramatičnim padovima kada udare mraz i led, koji mogu biti veoma opasni, zato treba biti spreman i oprezan. Jedna tiktokerka po imenu Mel je na svom profilu zato podijelila, kako kaže, “najbolji trik” za predupređenje klizanja po zaleđenim putevima ili trotoarima.

Njen je vidio ubrzo postao viralan i premašio je 1,8 miliona pregleda, pa, iako ništa vanvremenski i vanserijski uradila, Mel je, ipak, podsjetila ljude kako mogu da se sačuvaju na klizavom ledu, pa je zato dobila mnogo zahvalnica u komentarima, isto kao i komentare da je njen savjet bio veoma koristan nakon što su ga primijenili u praksi.

A šta je Mel to smislila da napravi trenje između obuće i leda, tako da opušteno može da šeta po zaleđenim putevima bez straha da ne padne i povrijedi se?

2 stare čarape za maksimalnu zaštitu od pada

Pa, samo je izvukla dvije stare čarape i stavila ih preko patika, a zatim izašla na ulicu da pokaže kako bezbrižno po ledu hoda.

U opisu objave svog videa, Mel je napisala: “Najbolji i najpotrebniji trik po mom mišljenju… Čarape koje nosite preko cipela kako biste izbjegli klizanje na ledu. Zahvalite mi se kasnije”.

Njeni pratioci bili su veoma zahvalni zbog jednostavnog, a praktičnog trika. Naravno, ne baš svi. Neki nisu bili baš oduševljeni estetskim momentom ovog trika.

“Slomio sam lakat zbog pada na ledu, moram da probam”

“Idem odmah u pordavnicu po muške čarape za trening, jer je napolju pravo klizalište”, “Uvijek sam ovo radila i uvijek sam privlačila poglede, ali ja nisam ta koja će se okliznuti”, “Isprobaću ovo! Hvala! Nedavno sam se okliznuo i slomio lakat, pa se bojim ponovnog pada. Ovo će mi puno pomoći”, samo su neki od komentara onih kojima se ideja dopala.

Našli su se tu i oni koji se ne bi osjećali prijatno u takvom utadnju, koliko god bili bezbjedni sa čarapama navučenih preko obuće.

“Moja djeca bila užasnuta da ja ovako trčim do škole”, istakla je jedna žena.

preuzeto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.