Policija ima snimku Schumacherove nesreće?! (FOTO)

Velikan Formule 1 teško je stradao krajem 2013. godine na skijanju u Maribelu. Nagađalo se kako je pomagao prijatelju u nevolji, da se izgubio na opasnom dijelu staze, pa i da je vozio prebrzo i neoprezno. Policija još istražuje okolnosti nesreće, a u tome im navodno pomaže i snimka s kamere koju je Schumacher imao na kacigi.

Schumijev pad snimio je njemački turist?

BBC piše kako istražitelji pokušavaju dobiti snimku s mobitela jednog njemačkog turista koji je prema pisanju “Der Spiegela” snimio nesreću. Nijemac iz Essena navodno je snimao svoju suprugu kada je slučajno uhvatio trenutak Schumacherovog pada.

Novinari i sve brojniji fanovi okupljeni ispred bolnice u Grenobleu čekaju početak pressice (11h) na kojoj će istražitelji otkriti nove detalje

Nove informacije iz Francuske: Schumijeva kamera bila je uključena, a snimka je netaknuta, piše Ledauphine.com!
 
“I dalje može doći do komplikacija”

Schumacher je pod konstantnim nadzorom liječnika koji njegovo stanje i dalje nazivaju kritičnim, iako mediji prenose kako je posljednjih dana stabilno. Bild je do novih saznanja došao preko liječnika Jean-Francoisa Payena, koji je izjavio kako Schumacher više nije u životnoj opasnosti.

Dr. Payen “Bildu” je otkrio kako bi se Schumacherovo stanje moglo dalje odvijati. “Kada će ga liječnici probuditi iz kome, još je nejasno. Ne možemo reći niti hoće li se sigurno u potpunosti oporaviti. Sljedećih dana provest će se testovi da se utvrdi kako mozak funkcionira. Još uvijek može doći do komplikacija, krvarenja u mozak, što bi moglo biti kobno”, rekao je. 

Odvjetnici spremaju tužbu protiv skijališta?

Dio medija tvrdi kako su odvjetnici već počeli slagati tužbu protiv francuskog skijališta zbog navodno neadekvatnih oznaka na stazi.

Dvostruki olimpijski skijaški pobjednik Markus Wasmeier stao je u obranu skijališta Maribel i njegovog osoblja.

“Takve staze sa stijenama su normalne. Ne možete taj problem riješiti jer biste inače morali cijelu planinu okovati zaštitnim ogradama. Svatko tko se kreće izvan staze radi to na vlastitu odgovornost. I profesionalci padaju kada naiđu na kamen”, rekao je Wasmeier i dodao: “Želim Michaelu da se što prije oporavi”.

Schumacherova oporuka: Kome je ostavio 1,2 milijarde dolara?

Oko Schumijevog stanja danima vlada pravo ludilo širom Europe. Navijači su pohrlili u Grenoble pred bolnicu pružiti podršku idolu koji je u komi dočekao i 45 rođendan. Na internetu se danima pojavljuju lažne snimke njegove nesreće, a ima i onih koji su ga već “pokopali”.

Mediji se zabavljaju Schumijevom oporukom koju je napisao još 2010. godine, kako je rekao, “ne zbog straha od F1 utrka već zbog opasnosti u svakodnevnom životu”.

Schumacherovo bogatstvo procjenjuje se na 1,2 milijarde dolara, koje bi trebala naslijediti njegova obitelj, supruga i djeca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.