Polio se aktivista nevladinog sektora i urednik portala Bošnjak-KS, pogledajte koga su oni nominovali

Isaka Metu i Nesima Kalajdžinija nominovao je Asmed Sezairi iz sela Planjana.

Isak Meta je pozdravio i podržao našu humanitarnu akciju, polio se hladnom vodom i donirao 20 eura. On je izazvao poznatog ekonomistu Ćemailja Smailjija, pjevaća Osmana Zuljija i Raifa Metu iz Gornjeg Ljubinja.

Nesim Kalajdžini je humanitarnu akciju podržao sa 20 eura, polio se hladnom vodom i pozvao Neada Nekija iz Skorobište i Rešata Feratija iz Nebregošta koji se nalazi u Švicarsku, da prihvate izazov i budu dio humanitarne akcije.

VIDEO: ISAK META

VIDEO: NESIM KALAJDŽINI

Još jednom iznosimo obrazloženje i datalje oko humanitane akcije polivanja hladnom vodom.

Kao što smo na početku akcije naglasili, polivanje hladnom vodom u našoj zajednici ima za cilj  prikupljanje novčanih sredstava koja će biti dodjeljenja nekim siromašnim porodicama, samohranim majkama ili socijalnim slučajevima. 

Ova humanitarna akcija će trajati do 4. septembra, 2014. godine. Svi učesnici koji su donirali i učestvovali u ovu akciju,  zajedno će odlučiti kome će se novac dodjeliti. Od večeras ispod svakog teksta kojeg budemo objavili a vezan je za našu akciju, bit će objavljena isključivo imena učesnika koji su novac uplatili, ne imena osoba koje su nominovane, učestvovale u humanitarnu akciju a obećanu sumu novca nisu dostavili. 

Prilikom dostave novca svako će dobiti orginalni i ovjereni račun koji će biti dokaz o uplati i učesniku će korisiti da ga pokaže prilikom odlučivanja o dodjeli sredstava. 

Spisak osoba koje su uplatile novac:

1. Dr Arhim Ajazi  20 eura 
2. Anel ef. Avdija 20 eura
3. Merdžan Osmani 20 eura
4. Asmed Sezairi 20 eura
5. Raif Ademi 20 Shfr
6. Isak Meta 20 eura
7. Nesim Kalajdžini 20 eura

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana