Pomirenje: Adil Maksutović na nastup dovodi svoju suprugu Anu!

Adil Maksutović će se večeras prvi put naći pred beogradskom publikom nakon afere koja je nastala zbog navodnog fizičkog zlostavljanja supruge Ane. A najzanimljivije je to što na svom nastupu u jednom klubu očekuje da mu najveća podrška bude upravo ćerka Džeja Ramadanovskog.

– Njih dvoje su poslije svih problema i nesuglasica sada u korektnim odnosima. Adil redovno viđa njihovog sina i sve su bliže pomirenju – kaže naš izvor i dodaje:

Digla se frka

– Pjevač je pozvao svoju suprugu da večeras bude u popularnom klubu da zajedno proslave Novu godinu po julijanskom kalendaru. Ana se još uvijek premišlja, ali nije isključeno da će slaviti upravo uz Maksutovićeve pjesme. Zanimljivo je da je Ana rijetko pratila Adila na nastupima, pa bi ovo stvarno bio izuzetak.

Sagovornik Kurira dodaje da je, nakon što je pjevaču otkazan nastup u jednom beogradskom klubu za Novu godinu, situacija sada drugačija i da su sva mjesta za ovaj doček rezervisana.

Da podsjetimo, Adil i Ana su se posvađali prije mjesec dana, nakon čega je intervenisala i policija. Ćerka Džeja Ramadanovskog odlučila je da krivično ne goni Maksutovića, a nedugo nakon toga je izjavila da su u dobrim odnosima i da Adil redovno viđa njihovog sina, mada još uvijek ne žive zajedno. Nakon problema u njihovom odnosu Anin otac je izjavio da mu je žao i ćerke i zeta, a cijela situacija ga je toliki potresla da je pustio suzu pred kamerama jedne televizije.

Dugo u ljubavi

Kako saznajemo, svi iz njihovog okruženja bi voljeli da se par pomiri, prije svega zbog dvomjesečnog sina Adrijana. Djelovali su kao skladan par i nikada se nije pisalo o njihovim nesuglasicama, do trenutka kada je u javnosti objelodanjeno da je bilo fizičkog maltretiranja. Upravo zbog toga njihovi prijatelji i porodica vjeruju da je moguće da dođe do pomirenja Ane i Adila, koji su u vezi već skoro deceniju. Njih dvoje se znaju od djetinjstva, a Džej je prije ovog sukoba koristio svaku priliku da naglasi kako je Adil divan dečko i kako je srećan što ima takvog zeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.