Poznati voditelj ju je pretukao, pa pobjegao u Ameriku, a evo kako ona danas izgleda

Poznata srbijanska fitnes instrutorica Ana Marija Žujović se 2015. godine oglasila na društvenim mrežama i objavila fotografiju na kojoj se vide podlivi i modrice preko desnog oka.

Fitnes instruktoricu je pretukao bivši dečko, voditelj Vlada Stanojević, a onda je tada pokrenula niz događaja koji su nasilnika, umjesto pred pravdu, odveli u daleku Ameriku, piše “Alo!“…

Naime, Ana Marija Žujović je objavila fotografiju na kojoj joj se jasno vide povrede na licu koje joj je naneo Vlada. Tada je izjavila da je sliku objavila kako bi spriječila nasilje nad ženama.

Ana Marija je tada ispričala da je Stanojević došao u njen stan usred noći i u naletu ljubomore, brutalno je udarao pesnicama u glavu. Nakon njene izjave, Vlada se oglasio i priznao da je svoju djevojku samo “odgurnuo rukom u predjelu lica”.

Međutim, u danima koji su uslijedili, akteri ove priče, blago su redukovali svoje izjave, a u jednom trenutku fitnes instrutorica je optužila voditelja i da je zbog batina izgubila bebu, ali nije uspjela da dostavi tužilaštvu sve potrebne dokaze.

Ubrzo je pokrenut sudski proces protiv Vladimira Stanojevića, koji je baš u tom trenutku odlučio da ode u Ameriku, kako bi usavršio engleski jezik. Ana Marija Žujović je ostala u Srbiji, a i dalje se nada da će pravda stići nasilnika.

Ona se i dalje aktivno bavi fitnesom, učestvuje na takmičenjima, a u nastavku možete vidjeti kako danas izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.