Preminula majka Sylvestera Stallonea

ÔÇťBila je izvanredna ┼żena, vje┼żbala je svaki dan, bila je puna hrabrosti i neustra┼íiva. Umrla je u snu, kako je i ┼żeljela. Bilo je te┼íko ne voljeti je, bila je vrlo ekscentri─Źna i rasko┼ína osobaÔÇŽ Pro┼żivjela je prohibiciju, Veliku depresiju i Drugi svjetski rat. Satima bih razgovarao s njom o dvadesetima, tridesetima i ─Źetrdesetima. Bila je to lekcija historije. Um joj je bio o┼ítar poput britve do dana kada je umrlaÔÇŁ, napisao je Stalloneov mla─Ĺi brat Frank na Facebooku.

Jackie je bila majka Sylvestera, Franka i Toni, a 1990. godine postala je poznata zahvaljuju─çi objavljivanju niza astrolo┼íkih knjiga te otvaranju astrolo┼íke telefonske linije. 1980-ih se pojavila u hrva─Źkom programu GLOW: Gorgeous Ladies of Wrestling.

Ro─Ĺena je u novembru 1921. godine, u Washingtonu kao Jacqueline Frances Labofish. 1945. godine udala se za Franka Stallonea starijeg i rodila Sylvestera 1946. i Franka mla─Ĺeg 1950. K─çer Toni D'Alto je dobila 1964. u braku sa svojim drugim suprugom Anthonyjem Filitijem. D'Alto je umrla 2012. godine.

Na njenoj web stranici stoji da je tokom svoje astrolo┼íke karijere savjetovala ÔÇťkraljeve, premijere, politi─Źare, filmske zvijezde, kockare, generale, gangstere, policajce i sve─çenikeÔÇŁ.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

´╗┐