PREVARIO JE ŽENU I MISLIO JE DA SE IZVUKAO: Onda je dobio ovo u sandučetu i onesvestio se!

I dok je onih koji varaju sve više i više ovih dana, postoje oni koji bivaju uhvaćeni u svom delu i oni koji još uvek uspevaju da se izvuku.

Čovek bi pomislio da sa svimovim tv emisijama u kojima se otkrivaju prevaranti, sa internetom koji otkriva iste i svim tim sms porukama kao dokazima, da više ni ne postoji način da se sakrije prevara. Ipak, jedan muž je uspevao da sakrije aferu godinama.

Čovek je varao ženu sa jednom Italijankom nekoliko godina. Na kraju je ostala u drugom stanju i on je raskinuo tu vezu. Ipak stvari su sustigle ovog čoveka i završile se na urnebesan način.

Dakle…njegova ljubavnica dolazi i gobvori mu da je trudna. On je isplatio, raskinuo i vratio je u Italiju.
Žena se složila oko velike svote novca, a onda ga je i pitala kako da ga obavesti kada se dete rodi. Rekao joj je da mu pošalje običnu razglednicu poštom i napiše reč “špagete” na njoj. To će biti njihova šifra da on zna da se dete rodilo.

Biće to 9 meseci kasnije kada se žena suočila sa svojim mužem nakon dugog dana posla, mašući razglednicom koja je stigla poštom. Muž je pogledao razglednicu, pročitao i onda se onesvestio, pao je pravo na pod!

Šta je bio uzrok da se muž onesvesti? Pa, ovo je pisalo na razglednici:

“Špagete, špagete, špagete, špagete, špagete.
Tri sa ćuftama, dvoje bez.

Pošalji ekstra sos.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.