Pronađena mrtva dva dana nakon svadbe, još nosila vjenčanicu

pronadjenamrtva 6

Dva dana nakon njenog vjenčanja, policija je pronašla je 26-godišnju Estrellu Carreru mrtvu u njenom stana u Burbanku, javlja Chicago Tribune. Djevojka je pronađena u kadi, još u vjenčanici, s više ubodnih rana.

Juče je obavljena obdukcija koja je potvrđila da je umrla nasilnom smrću, a pretpostavlja se da je smrti prethodila porodična svađa.

Esrtella se udala za oca svoje mlađe kćeri u petak, nakon trogodišnje veze. Vjenčanje se dogodilo iznenada prema tvrdnjama njene familije. Veza ovoga para uključivala je česte svađe i tučnjave.

Nakon vjenčanja Carrera je ostavila svoje dvije kćeri u dobi od 2 i 9 godina kod oca na čuvanju. Posljednji je puta viđena u subotu oko 2 sata ujutro, piše Tribune. Njezina familija se uznemirila nakon što nije došla po djecu. Otišli su u njezin stan i pozvali policiju, koja ju je pronašla mrtvu u kupaonici.

Njezina familija tvrdi kako je Carrera bila divna osoba, brižna majka i vrlo snažna žena koja bi učinila sve za svoju djecu. Za njezinog supruga, međutim, tvrde sasvim suprotno, da je bio čovjek s mnogo problema. Policija i dalje istražuje okolnosti njezine smrti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.