Putovanje iz snova pretvorilo se u horor: Majka i kćerka umrle na odmoru na…

Policija je objavila da se majka i kčerka iz Australije u petak prijavile u hotel u petak, a u ranim jutarnjim satima je djevojčica podigla uzbunu.

“Sydney’y Sunday Telegraph” piše danas da je u 1.15 kćerka molila za pomoć jer ona i majka nisu dobro. Dogovoreno je da majku prevezu u obližnju ambulantu, a kćerku su povezli do Internacionalne kiline Bali.

Ali, obje su umrle ubro, izjavili su policija i osoblje klinike.

Utvrđeno je da je majka umrla u vozilu hitne pomoći oko pola sata iza ponoći. Policijski izvori kažu da je moguće da su majka i kćerka umrle zbog alergije na hranu koja je nastupila samo nekoliko sati nakon što su se prijavile u hotel.

Lijekovi koje su donijele iz Australije, a koji su pronađeni u njihovoj sobi, poslani su u laboratorij, a obdukcija će tek pokazati tačan uzrok smrti.

Majka i kćerka su provele Večer u Ubudu, a vratile su se u hotel oko 20.00 sati. Pet sati kasnije, djevojčica je molila pomoć jer je majka bila bolesna u svojoj sobi.

Upravitelj je išao s djevojčicom u bolnicu i rekao joj da ne brine, ali kad se vratio po njihove pasoše, rečeno mu je da je majka umrla, a da se kćerki stanje pogoršalo.

Ubrzo je i ona umrla.

Provjerit će se jesu li umrle od alergije na hranu kao što je hrana s kikirikijem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.