Roditelji ostali bez sina jedinca: U Srbiji uzoran mladić, student 4. godine ubijen iz lovačke puške

Prema riječima Bajmočana, u njega je pucano iz lovačke puške, ali metak nije bio namijenjen njemu, već je Marić želio da pomogne prijateljima koji su došli u sukob sa drugim mladićima.

– Dragan je bio divan mladić, odličan student, dečko za primjer kakvog bi svako poželio za sina. Čuo sam da su momak iz drugog društva i drugi iz Marićevog došli u zavadu i počelo je koškanje. Mladić je prijetio Marićevom drugu i rekao da ide po lovačku pušku i da će ga ubiti, a kada se vratio Dragan je vjerovatno želIo da pomogne drugu i slučajno bio meta u opštem metežu. Preminuo je na putu do bolnice, nije uspio da se izbori sa ranama – kaže Bajmočanin iz obližnjeg ugostiteljskog objekta.

Samo desetak metara dalje uz put ostali su krvavi tragovi i lokva krvi. Lokal u kome se slavilo je zatvoren, a u drugim bifeima svi prepričavaju mladićevu tragičnu sudbinu.

– Ne znamo ko je pucao, osim da je to momak iz susjednog Mišićeva ili okoline. Mnogo nam je žao Marića jer je bio izuzetan mladić, dobar i kulturan. Šta se ovo dešava, u Bajmoku svakog vikenda ima najmanje desetak tuča, trebalo bi pojačati policijski nadzor – kaže jedan od gostiju u kafiću.

U kući Marića nevjerica i muk. Rodbina, prijatelji, komšije i poznanici dolaze da Draganovoj majci Sanji i ocu Veljku izjave saučešće. Zanijemili od bola jedva progovaraju.

– Da, bio nam je jedininac. Studirao je u Novom Sadu, četvrta godina je bio i došao je zbog praznika kući, da izađe sa prijateljima. Znate, bio je jako dobro dijete. Mi ne znamo ništa, niko nam ništa nije zvanično još rekao kako se i šta se zapravo dogodilo, ni u koje vrijeme. Nemamo šta da kažemo, osim da je bol neopisiva – kaže otac.

Subotička policija nije saopštila da se u Bajmoku dogodilo ubistvo koju je tužilac kvalifikovao kao ubistvo, niti je zasad moguće zvanično saznati ko je pucao u nedužnog mladića.

Kako prenose Novosti.rs, u svom obraćanju javnosti Miroljub Kolarić iz Uprave policije rekao je da je identitet počinioca ubistva poznat i da se za njim traga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.