Ronaldo izazvao veliki skandal u Juventusu

Novi skandal ‘kuha’ se u Italiji, a vezan je uz kr┼íenje protokola uspotavljenih zbog borbe protiv ┼íirenja koronavirusa. U sredi┼ítu pri─Źe na┼íao se Kristijano Ronaldo (Cristiano), najve─ça zvijezda Juventusa. Naime, prema informaciji koju je objavila “La Gazzetta dello Sport”, Ronaldo je predvodio pobunu igra─Źa Stare dame nakon neodigrane prvenstvene utakmice s Napolijem pro┼íle nedjelje.

Juventus je, naime, trebao stvoriti ‘balon’ u J Hotelu, tek nekoliko metara udaljenom od trening centra “La Continassa”, nakon ┼íto su dvojica ─Źlanova vanjskog osoblja kluba dan prije, u subotu, bili pozitivni na testiranju na Covid-19. Prema “Gazzettinim” izvorima, Ronaldu se nije svidjela ideja o ostanku u hoteli jo┼í nekoliko dana, jer bi zbog toga propustio reprezentativnu prijateljsku utakmicu koju je njegov Portugal igrao sa ┼ápanijom.

Cijela je ekipa Juventusa, uklju─Źuju─çi Ronalda, ve─ç bila provela dva testiranja na kojima su svi igra─Źi bili negativni. Me─Ĺutim, prema protokolu Fudbalskog saveza Italije, trebali su imati jo┼í jedan negativan test u sljede─çim danima kako bi mogli prekinuti izolaciju u J Hotelu.

Ronaldo je navodno podigao glas pred klupskim direktorima i saigra─Źima, te je odlu─Źio napustiti svla─Źionicu “Allianz” stadiona nakon neodigrane utakmice s Napolijem bez obzira ┼íto je to zna─Źilo kr┼íenje protokola. Portugalac je oti┼íao ku─çi kako bi preno─çio sa svojom obitelji, te je sljede─çeg dana otputovao u domovinu gdje se priklju─Źio reprezentaciji.

Ronaldov primjer slijedili su potom Paulo Dibal (Dybala), Huan Kuadrado (Juan Cuadrado), Danilo, Rodrigo Bentakur (Bentancur) i Merih Demiral, te su oti┼íli u svoje reprezentacije, dok je vratar ─Éanlui─Ĺi Bufon (Gianluigi Buffon) oti┼íao ku─çi.

Juventus je odmah o doga─Ĺaju obavijestio nadle┼żna tijela. Ostatak ekipe ostao je u ‘balonu’ do srijede, kada je zavr┼íila kolektivna izolacija, te su svi igra─Źi pu┼íteni svojim ku─çama, prenose SN.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana

´╗┐