RUSKI PSIHOLOG TVRDI DA MUŠKARCI GUBE GLAVU ZA ŽENAMA KOJE IMAJU OVU OSOBINU: Ni lepota, ni pamet, ni stil, evo šta ih kupuje

Poznati ruski psiholog Mihail Labkovski tvrdi da će svaki muškarac “poludeti” za ženom koja ima samo jedan kvalitet, a to je samopoštovanje.

– Neke devojke čvrsto veruju da moraju 24 sata, sedam dana u nedelji da budu sređene, našminkane, sa kratkim suknjama kako bi se muškarac zaljubio u njih. Muškarca koji poštuje sebe ne može privući devojka koja ne poštuje sebe. Žene koje cene sebe su najprivlačnije – tvrdi doktor Labkovski.

Psiholog smatra da one žene koje prate trendove u društvu i koje žele očajnički da privuku pažnju suprotnog pola, nikad neće privući pažnju pravog muškarca. Devojke koje sebe žrtvuju da bi ugodila drugima nikad neće naći sreću.

– Takva devojka se iscrpljuje dijetama, juri kod kozmetičarke, ubrizgava u sebe sve moguće, nadograđuje kosu, ide pod nož – a sve da bi se dopale muškarcu – kaže on.

Labkovski smatra da takve devojke ne mogu nikada da nađu pravog mušarca jer šalju lošu sliku o sebi. One će na kraju da završe same, jer će ih taj muškarac ostaviti onaj momenat kada naiđe druga, mlađa i lepša, prenosi “Stil”.

– Da biste postale žena za kojom se muškarci okreću, morate da naučite da se divite sebi, a onda da čekate divljenje drugih. Ako zaista volite sebe, neće vam biti važno da li vas vole drugi – zaključuje Mihail Labkovski.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/Stil)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.