Samir Mujo: Novi blog portal o poslu, projektima i enigmatici

. Autor bloga Samir Mujo ističe da je cilj ovog bloga animiranje i ohrabrivanje pripadnika bošnjačke zajednice za konkurisanje za fondove vladinih institucija i međunarodnih organizacija koje djeluju na Kosovu.

S obzirom da godinama vršimo ispitivanje javnog mnjenja kao jedan od najvećih problema ispitanici navode nedostatak informacija. Upravo iz tih razloga je i ideja ovog bloga,  da pruži dodatne informacije o objavljenim konkursima, o mogućnostima za pokretanje biznisa, izradu biznis ideja, mogućnostima konkurisanja za individualne projekte i projekte nevladinih organizacija – dodaje autor bloga.

Pored ovih informacija blog obavještava o savremenim trendovima u biznisu, e-biznisu, e-marketingu, informacionoj tehnologiji i društvenim mrežama. Posebna pažnja je posvjećena enigmatskim prilozima (skandinavke, osmosmjerke, sudoku, ukrštenice….)

Redakcija bosnjak-ks.info pozdravlja pokretanje  ovog bloga, nudi  saradnju i pomoć u okviru svojih mogućnosti, a gospodinu Samiru Muji želi puno uspjeha u daljem radu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.