Saopštenje NDS-a: Konačno i Drajčići dobija školsku zgradu

Na današnjem sastanku Borda Direktora SO Prizren , odobren je početak realizacije i priprema dokumentacije u vezi izgradnje škole u selo Drajčići.

Inicijativa ovog projekta potekla je još 2011. godine od strane odbornika u Skupštini Opštine Prizren ispred Nove Demokratske Stranke, Oruča Karadolamija, gdje je i član Komiteta za politiku i finansije SO Prizren, koji je još tada ovaj projekat uvrsćen u srednjoročni budžet SO Prizren.

Ovaj projekat je septembra 2012. godine predložen za narednu 2013. godinu, a konačno je uvrsćen i prihvaćen decembra 2012. godine, kad je i izglasan Opštinski Budžet za 2013.godinu od strane poslanika SO Prizren.

Realizacija ove investicije biće izvršena u dvije faze od strane Direktorijata za Obrazovanje Opštine Prizren. Pocetak radova prve faze, očekuje se na proljeće u vrijednosti od 20.000 eura. Druga faza očekuje se poslije rebalansa budžeta.

Nova Demokratska Stranka zahvaljuje se svima koji su dali doprinos da se ova investicija realizuje, te čestita mjestanima sela Drajčići na dobijenoj investiciji, stoji u saopštenju NDS-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.