Saša Popović : “Zvezde Granda” učinile su više na zbližavanju ljudi nego političari

Nove epizode dva popularna regionalna muzička takmičenja vraćaju se na male ekrane. Tako 25. maja počinje snimanje novih emisija „Zvezde Granda“. A nastavlja se i šou „Nikad nije kasno“.

Pet emisija

Direktor „Grand produkcije“ Saša Popović iz Beograda je za „Avaz“ otkrio šta donosi nastavak „Zvezda Granda“.

– Jedva smo dočekali nastavak snimanja. Dva mjeseca smo ovdje bili u karantinu. Ja 55 dana nisam izašao iz kuće, jer spadam u kategoriju starijih od 65 godina. Svi smo živi i jedva čekamo da krene – kaže Popović.

Prvo će, govori, uraditi pet emisija trećeg kruga samo s kandidatima iz Srbije.

– Imamo 80 takmičara van Srbije. S njima ćemo u septembru uraditi treći krug, da se izjednačimo i nastavljamo dalje. I novi kandidati se mogu prijaviti, ali samo oni koji nisu ispali u ovoj sezoni. Primit ćemo još nešto kandidata i s ovim postojećim nastavit ćemo narednu sezonu – pojašnjava Popović.

Ističe i da ove godine neće biti finala, nego svi kandidati koji su ostali u takmičenju nastavljaju i sljedeće godine.

– Da bi bilo finala, treba 14 emisija, a mi ćemo snimiti još pet. U septembru nastavljamo s postojećim kandidatima iz ostatka zemalja bivše Jugoslavije. Dakle, bez takmičara iz Srbije. I kad ih poravnamo, nastavljamo svi zajedno. Da sam znao da će se otvoriti granice, drugačije bih odlučio, ali nisam smio riskirati – kaže Popović.

Svi zajedno

Veoma iskreno govori da takmičari iz naše zemlje daju poseban šmek takmičenju.

– Najbolji takmičari u „Zvezdama Granda“ su oni koji nam dolaze iz BiH. Bez njih to ne bi bilo pravo takmičenje. Kada je 2013. godine Amar Jašarspahić Gile ušao u studio, dao je taj šmek nekadašnje Jugoslavije – otvoren je Popović.

Govori kako je lijepo kad su u jednoj emisiji takmičari iz Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, BiH…

– Nekako mislim da su „Zvezde Granda“ najtipičniji primjer kako možemo svi u regionu zajedno da funkcionišemo. Mi smo kroz „Zvezde Granda“ učinili više na zbližavanju naših međunacionalnih odnosa nego što su to političari uspjeli da urade za sve ovo vrijeme – smatra Popović.

Subota i nedjelja

Nova epizoda trećeg kruga takmičenja emisije “Zvezde Granda”, a koja je ranije snimljena, u BiH će biti emitiraan na Novoj BH u subotu u 20.15 sati, a već od naredne subote, 30. maja, prikazivat će se i nove emisije.

Od 24. maja u 20.15 sati na programu su nova izdanja šoua “Nikad nije kasno”.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana