Sedam vrsta cvijeća i tipovi muškaraca koji ga poklanjaju

Cvijeće je nazaobilazan sastojak ljubavi i romantike. Reklo bi se da oko 99 procenata žena zaista voli da dobije cvijeće od svoje drage osobe.

Svaki cvijet ima značenje o čemu mnogi ne znaju ništa. Većina nas ima omiljeni cvijet koji voli da dobije, a naš dragi bi to trebalo jako dobro da zna. Ali, ako vas dobro ne poznaje, cvijeće koje vam donosi reći će nešto više o njemu. Predstavljamo vam 7 vrsti cvijeća koje vam poklanja i šta ono otkriva o njemu :

1. Suncokreti: Ovo je zaista predivna biljka ili cvijet. Čovjek od koga primate suncokrete je vjerovatno manje-više nekonvencionalan tip, možda pomalo “hipi” i slobodnog duha. Sa njim definitivno ne nedostaje zabave. On je muškarac koji može da prepozna dobar cvijet i takoreći voli neprolazne stvari.

2. Lale: Ako je proljeće, taj cvijet sugeriše da je on tip osobe koja voli lijepo vrijeme, ne brine mnogo o pravilima i vjerovatno je bar jednom u životu bio u Holandiji. To takođe može značiti da je uživalac nekih drugih biljaka. Šalu na stranu, ovo je zabavan cvijet i vjerovatno dolazi u paketu sa veselim i zabavnim tipom.

3. Narcisi: Ako nekim slučajem volite narcise onda znate da je ovo jedan veoma sjetan cvijet. Oni su malo jeftiniji, tako da je ovo definitvno čovjek koji razmišlja o finansijama i vjerovatno će napraviti pametne finansijske odluke, ali i biti pažljiv prema vama.

4. Ruže: One su definitivno mač sa dvije oštrice kada je cvijeće koje se poklanja u pitanju. S jedne strane su tako romantične i daju pomalo utisak ekstravagantcije (buket crvenih ruže nije jeftin!), ali i su i takođe veliki kliše. Tip čovjeka koji ih poklanja je tradicionalan. To može da bude dobra stvar, ali s druge strane može da se pokaže i kao…loša. Budite oprezni sa muškarcem koji u vezi prerano poklanja ruže.

5. Bijele rade: One su ćudljive, jedinstvene i prosto lijepe. Njih očekujte od kreativnog tipa momka. Možda umjetnika ili muzičara.

6. Ručno ubrano poljsko cvijeće: Ovo je možda momak kakvog većina djevojaka priželjkuje. Ako je on proveo vrijeme u branju cvijeća na šta ga je navelo to jer je mislio na vas, znajte da je odan čovjek i neko ko će vjerovatno uvijek u obzir uzimati vas i vaše potrebe. On takođe nije momak koji radi ono što radi većina. Takoreći slobodan mislilac po ubjeđenju.

7. Orhideje: Njih očekujte od uredne osobe koja voli čiste, jednostavne stvari i odnose, a ima dobar smisao za dizajn i estetiku. Možda neko ko je malo previše analni tip, ali ima nas žena koje volimo da držimo stvari pod svojom kontrolom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.