SRPSKI TABLOIDI NAPALI SUTKINJU KOJU JE POGODIO ĐOKOVIĆ: “Glumi za Oscara! Pijandura, nigdje ne ide bez flaše!”

“Sutkinja glumi za Oscara!”, “Novak protiv ATP-a i lijepo su mu napakovali”, “Kao da ju je metak pogodio”… samo su neke od reakcija medija iz Srbije na odluku da se Novak Đoković diskvalificira s US Opena. 

“Smetaš im, Nole! Mene je sramota ove odluke, pitanje je bi li bio diskvalificiran Federer u ovakvoj situaciji! Bodeš im oči, jer si iz Srbije!”, piše B92.

Iako Novak nije namjerno pogodio linijsku sutkinju, organizatori nisu imali milosti. Posebno zato što je Laura pala kao da ju je neko ubio, držala se za vrat, jedva disala, a poslije samo nekoliko minuta sve je bilo uredu.

– Inače, žena zbog koje Novaku hoće da unište karijeru, obožava Hrvatsku, ali i Rafaela Nadala, čije fotografije od tenisera ima na Twiteru. Međutim, tenis nije njena najveća ljubav, nego flaša. Veliki je ljubitelj vina – piše srbijanski tabloid Informer. 

alt 

– Njen profil pun je fotografija vina, vinskih flaša, čaša s vinom. Laura rijetko gdje ide bez flaše i ne propušta događaje na kojima se promoviše vino – piše Informer u tekstu pod naslovom: “PIJANDURA, NIGDE NE IDE BEZ FLAŠE: Zbog ove žene Novaku uništavaju karijeru!”

“Daily Mail” piše kako je Đoković nekoliko gemova ranije, također, opalio lopticu dosta neoprezno pa je James Blake u ulozi komentatora primijetio da bi mogao pogoditi nekoga. Prije diskvalifikacije, Đoković je u tom izgubljenom gemu teško pao, povrijedio lijevo rame i pružana mu je pomoć.

Možda ga je to dodatno streslo, jer kad je izgubio gem od odličnog Španca, izgubio je i kontrolu. Nije mu prvi put, ali nikada nije platio veću cijenu. 

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook