Stigao Samsung Galaxy S3

Novi uređaj je kompatibilan sa 4G tehnologijom i sadrži četvorojezgarni procesor “eksinos” od 1,4 gigaherca koji mu omogućava istovremeno obavljanje više funkcija, kao što su gledanje video sadržaja ili surfovanje vebom uz pokretanje antivirusnog programa.

U odnosu na prethodnika, Galaxy S3 ima bolji ekran, “super-amoled” od 4,8 inči, moćan fotografski aparat – objektiv od osam piksela pozadi za fotografisanje i kamera od 1,9 megapiksela napred za viziofoniju i lakši je za korišćenje i originalniji.

“Model Galaxy S3 je telefon koji vam prepoznaje glas, razume vaše namjere i dopušta vam da sa drugima odmah i lako podelite trenutak. Ovaj elegantni i inovativni smart telefon dizajniran je tako da vam olakša svakodnevni život,” kažu čelnici kompanije Samsung.

Osim glasa, napredna opcija koju ovaj telefon ima, detektovaće i pokrete vaših očiju. Telefon prepoznaje na koji način ga koristite – da li kuckate poruku ili surfujete netom – i ostaje uključen dok god ste mu “na oku”.

Najmlađe Samsungovo čedo je zaobljenog dizajna, težak je 133 grama i ima dimenzije 13,6×7 cm na 8,6 milimetara debljine.

Smartfon koji smo dugo očekivali će biće dostupan u beloj ili plavoj boji i sa tri tipa memorije – 16, 32 ili 64 GB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.