Stravično: Ramadan bludničio nad ćerkom svog prvog komšije!

Ramadan K. (56) uhapšen je zbog sumnje da je djevojčici od 10 godina skinuo gaćice i dodirivao joj polni organ.

Ramadan K. (56) iz Požarevca(Srbija) uhapšen je zbog sumnje da je 17. februara bludničio nad desetogodišnjom ćerkom prvog komšije! Djevojčicu je od mogućeg silovanja spasao otac, koji se iznenada vratio kući.

– Sve se dogodilo u nedjelju oko 15 sati. Ramadan je došao u kuću prvog komšije, ali je u njoj bila samo djevojčica. Bludnik je iskoristio što su komšije i što ga je dijete poznavalo. legao je pored nje u krevet u spavaćoj sobi, počeo da je dodiruje i liže po tijelu. Djevojčici je potom skinuo donji dio trenerke i gaćice – priča izvor iz istrage. Kako navodi, pošto je skinuo djevojčicu, i sam se obnažio.

– Stavio je ruku djevojčice na svoje genitalije. Pitanje je šta bi se dogodilo i da li bi djevojčicu na kraju i silovao da se u sobi iznenada nije pojavio otac djevojčice – navodi on. Čim je Ramadan K. video komšiju na vratima, navukao je trenerku i pobjegao napolje.

– Otac je odmah pozvao policiju, koja ga je uhapsila samo nekoliko sati kasnije – kaže izvor iz istrage.

Ramadan K., koji je prema nezvaničnim informacijama raseljeno lice iz Kosovske Mitrovice s prebivalištem u Požarevcu, na saslušanju pred istražnim sudijom u potpunosti je priznao da je bludničio nad djevojčicom.

– Do detalja je opisao gnusne postupke i sve ono što je radio djevojčici – kaže izvor iz istrage.

(E. K.)

Ostaje u pritvoru

Istražni sudija Višeg suda u Požarevcu poslije saslušanja odredio je Ramadanu K. pritvor do 30 dana.

– U daljem toku postupka biće saslušani svjedoci, otac djevojčice, kao i sama žrtva – kaže izvor Kurira i navodi da se osumnjičenom na teret stavlja krivično djelo nedozvoljene polne radnje nad djetetom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.