Strogo povjerljivo: Tesla i misteriozna djevojka napravili oružje smrti!

Ako su Teslina otkrića bila jedan od najvećih prioriteta stranih tajnih službi, onda je njegova prepiska sa Marijom Oršić bila svakako najveći prioritet.

Nikola Tesla i Marija Oršić imaju mnogo toga zajedničkog. Oboje su potekli iz nekadašnje Jugoslavije, oboje bez djece, vegetarijanci, ljubitelji životinja… I oboje su bili pod budnim okom vojnih i bezbjednosnih službi.

Teslu su špijunirali FBI i CIA dok su na Mariju motrili Gestapo i Esesovci.

Kako piše portal Alazul, ako su Teslina otkrića po pitanju elektromagneta bila jedan od najvećih prioriteta stranih službi, onda je njegova prepiska sa Marijom Oršić bila svakako najveći prioritet.

Ono što je posebno povezivalo Teslu i Mariju, a što je opet s druge strane veoma zanimalo strane tajne službe, je njihovo interesovanje i otkrića u vezi sa pravljenjem NLO-a i kontaktima sa vanzemaljcima.

Tesla je bio naučnik i genije za elektromagnete dok je Marija na prvi pogled bila sasvim obična djevojka. Voljela je da nosi dugu kosu, voljela je jezike i balet… Sve do jednog dana kada je pala u trans. Od tada je počela da djeluje kao medijum i da u stanju transa prima različite tehničke podatke kako konstruisati NLO. Među Teslinim papirima pronađeni su detaljni planovi i crteži za konstruisanje NLO-a.

Ono što je zanimljivo je da je Marija Oršić tvrdila da je podatke dobijala na sumerskom jeziku sa planete Alfa Kentauri. Dobijala je informacije o nastanku ljudskog roda, izgubljenim svjetovima poput Atlantide, ali i tehničke detalje kako napraviti “leteću mašinu”.

Da bi se nacrti protumačili njen otac ju je spojio sa dr Otom Šumanom.

Na osnovu tih informacija Nijemci su tokom 1922. pokušali da naprave NLO ali je let broda bio potpuni fijasko. Ipak kada se Marija poslije samo tri dana vratila sa novim informacijama dr Oto Šuman je bio oduševljen.

Nijemci su sljedeće godine napravili novi model koji je letio 55 minuta a u jednom trenutku dostigao je i brzinu od 300.000 kilometara na čas.

S druge strane Tesla je pisao informacije o vanzemaljcima na sanskritskom jeziku. On je tvrdio da se dvije rase vanzemaljaca nalaze u ratu. Zbog brige za čovječanstvo, Tesla je izmislio takozvani Zrak smrti koji je prema njegovom mišljenju mogao da uništi svaki vanzemaljski brod.

“Osmislio sam način da ljudi prenose veliku energiju s jedne planete na drugu, bez obzira na daljinu”, izjavio je Tesla za “Magazin” 1931. godine.

Tako je predsjednik SAD Ajzenhauer, bez znanja Kongresa, odobrio ogromna sredstva 1958. godine kako bi se konstruisala baza i krenulo u istraživanje po Teslinim dokumentima.

Tesla je umro 7. januara 1943. u Njujorku a američka vlada je odmah konfiskovala sve njegove radovi su odmah bili konfiskovani. S druge strane Marija Oršić je nestala u martu 1945. godine u Berlinu i od tada joj se gubi svaki trag.

Trebalo bi spomenuti i to da je Marija u martu 1945 u stanju transa dobila informacije o porazu nacističke Njemačke prije kraja 1945. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.